Virksomhed Kassekredit

{Udtrykket “dokumentstyring” og “papirløse kontor” er genstand for utallige artikler og bøger. Alle ønsker at nå dette ophøjede mål, men ikke alle forstår, hvad betingelserne virkelig mener. Før du kan indlede rejsen for at opnå samlede dokumenthåndtering, er det vigtigt, at du har et godt grundlæggende kendskab til termer og begreber, der går med det.
Når du begynder at undersøge de forskellige softwareløsninger, der er tilgængelige vil du løbe ind i nogle dokument management forkortelser, akronymer og generelle vendinger, som du ikke måske være bekendt med. Her er en “snyde ark”, der vil hjælpe dig med at forstå det materiale, som du vil møde og de samtaler, du skal have med dokument management løsningsudbydere.

Medarbejder skatter kan være en af de mest vanskelige at forstå områder af drive en forretning og ansætte medarbejdere. Virksomhed Kassekredit Hvis du ikke forstår alle kompleksiteten involverer medarbejder lønskat, kan det også få dig ind i en bunke problemer.
Den første medarbejder skat faktor du skal forstå er, hvad skat du er ansvarlig for som Virksomhed Kassekredit arbejdsgiver. Der er tre medarbejder skatter at du bliver ansvarlig for at betale.
Virksomhed KassekreditFørst er Medicare og Social Security skat. Dette omtales ofte som FICA og giver velfærden fordele midler til ældre borgere. Som arbejdsgiver er du ansvarlig Virksomhed Kassekredit for at betale halvdelen af FICA skatter og fejlårsager for din medarbejder, mens den resterende halvdel er tilbageholdt fra deres lønseddel.
Du er også ansvarlig for at betale føderale arbejdsløshed skat. Denne skat midler staten arbejdsløshedsunderstøttelse og de administrative omkostninger i forbindelse med disse ydelser. Det er vigtigt for dig at vide, at du skal betale føderale arbejdsløshed skat på den første $7000 tjente af hver person, du ansætter i løbet af kalenderåret.
Ud over føderale arbejdsløshed skat, skal du også betale statsskat arbejdsløshed. Disse afgifter er baseret på placering og størrelse af din virksomhed samt antallet af ansatte du ansætter. Skyldes, at Virksomhed Kassekredit hver stat har sin egen arbejdsløshed genbrugsprogram, disse priser har tendens til at variere; så det er bedst hvis du tjekke med din egen tilstand arbejdsløshed division for specifikke detaljer.
Ud over de afgifter du skal betale som arbejdsgiver, er du også ansvarlig for at tilbageholde medarbejder skat. Selv om det er medarbejderens bidrag, er det dit ansvar at håndtere medarbejder kildeskat. Du skal være meget opmærksomme på medarbejder skat form, eller W-4, afsluttet af medarbejderen for at vide præcis hvor mange penge du skal fratrække fra medarbejderens løn. Normalt vil mængden penge du skal tilbageholde afhænge af antallet af kildeskat kvoter hævdet af medarbejderen, deres civilstand og enhver undtagelse fra a-skat, at medarbejderen kan hævder.
Virksomhed KassekreditDet er meget vigtigt, at du har styr på din medarbejder skatteformularer fordi de har ret til at ændre dem ved at indsende en ny W-4. Hvis en medarbejder sender en nye Virksomhed Kassekredit medarbejder skat form, dermed ændre mængden af deres tilbageholdelse, og du undlader at fratrække den korrekte mængde af penge, du kunne pålægges sanktioner af IRS.
Du skal indbetale begge de skatter, som du er ansvarlig for at betale sammen med medarbejderen skat fejlårsager i et autoriseret depositar for føderale skatter. Du kan gøre dette ved enten mailing eller levere din check eller postanvisning. Disse skatter vil skyldes enten semi-ugentligt eller månedligt. Din medarbejder skat tilbageholdelse due datoer bestemmes af størrelsen af din løn, dikteret af tidsplanen. Normalt, dog; Hvis din løn er mindre end $2.500 hver tredje måned, kan du indsende kvartalsvis. Hvis din medarbejder skatter er større, skal du filen oftere.
Ud over de medarbejder skatter nævnt ovenfor, har der for nylig været meget diskussion i medierne om en foreslået medarbejder sundhed skat. Hvis nedsat denne skat ville indføre en $3000 afgift på arbejdsgivere for hver medarbejder, der ikke er dækket af Virksomhed Kassekredit sygesikringen. Hensigt af den foreslåede bill er at tvinge arbejdsgiverne til at dække flere medarbejdere af sygeforsikring; men kritikerne af regningen hævder, at den foreslåede medarbejder sundhedspleje skat kun vil føre til større arbejdsløshed.

  • Kviklån Til 18 Årig
  • Mini Lån På 3000 Kr
  • Er En Kassekredit Fradragsberettiget
  • Hurtig Lån Online Første Måned Rentefri
  • Lån Penge På 2 Timer
  • Nemmeste Ja Svar Kviklån
  • Lån Penge Hurtigt 20 Dages
  • Kviklån Rente Eksempel
  • Smart Lån
  • Lån Penge Fra Danske Bank