Krav Til Sms Lån Utan

{Udtrykket “dokumentstyring” og “papirløse kontor” er genstand for utallige artikler og bøger. Alle ønsker at nå dette ophøjede mål, men ikke alle forstår, hvad betingelserne virkelig mener. Før du kan indlede rejsen for at opnå samlede dokumenthåndtering, er det vigtigt, at du har et godt grundlæggende kendskab til termer og begreber, der går med det.
Når du begynder at undersøge de forskellige softwareløsninger, der er tilgængelige vil du løbe ind i nogle dokument management forkortelser, akronymer og generelle vendinger, som du ikke måske være bekendt med. Her er en “snyde ark”, der vil hjælpe dig med at forstå det materiale, som du vil møde og de samtaler, du skal have med dokument management løsningsudbydere.

Estimater indikerer, at der er en målgruppe af nogle 8,8 millioner senior husstande, der både opfylder betingelserne for og er gode potentielle kandidater til HUDS friværdi conversion pant (HECM) reverse pant program. (Under et HECM lån, en långiver forskud penge til en ældre boligejer, i form af en række faste månedlige betalinger, en kreditlinje, som låntager kan trække eller en kombination. Senior boligejer er ikke forpligtet til at foretage betalinger på lånet, så længe han eller hun er i huset. Långiver indsamler lånet balance, som omfatter de påløbne renter og andre omkostninger samt de udbetalte ud, når huset er solgt eller ejeren dør.) Endnu i den seneste federal regnskabsår var bare 43,131 HECM lån stammer; over den 16 årige historie af programmet, ialt 162,268 HECMs stamme, repræsenterer kun en lille andel af det potentielle marked.
Krav Til Sms Lån Utan
Der er nogle tydelige og konkrete faktorer, der hjælpe med at forklare denne lave markedsindtrængning, især de høje originering gebyrer og lukke omkostninger i forhold til beløb, der kan lånes gennem programmet. De immaterielle psykologiske frygt, der kan forhindre senior Krav Til Sms Lån Utan boligejere fra at træde ind i en reverse pant er mindre indlysende. At være opmærksom på disse faktorer kan hjælpe potentielle låntagere mere klart vurdere deres egen situation og gøre en mere beregnet beslutning om, hvorvidt en reverse pant er rigtige for dem:
* Frygt for give-up en Hard-Earned mål – mest ældre boligejere har brugt deres arbejdsliv, fokuseret på målet om “afbetale pant.” At tage ud en reverse pant er i det væsentlige, en beslutning om at gøre en komplet vending og indlede Krav Til Sms Lån Utan processen med vokser et nyt realkreditlån. For nogle seniorer giver dette bare ikke mening, uanset hvor rationelle beslutning at trade-in friværdi for bedre levestandard senere i livet kan forekomme at en fritliggende observatør.
* Frygter at blive Suckered – HECMs er administreret, stærkt reguleret og forsikret af føderale offentlige organer (i særlige HUD). Fra et synspunkt om at beskytte uskyldige låntagere fra hensynsløse långivere, er HECMs om så “sikker” et realkreditlån produkt som Krav Til Sms Lån Utan kan forestille sig. Men der er rigtigt skrækhistorier fra pre-HUD reverse pant æra om seniorer bliver tvunget til at sælge deres hjem eller miste dem til afskærmning. Desværre, disse historier er nu blevet røverhistorier og stadig afsmag sætning “reverse pant”.
Et beslægtet spørgsmål er det igangværende problem med ældre boligejere bliver kontaktet af “hjem reparation” virksomheder, livrente sælgere og andre pitch-mænd fremme reverse pant som den Krav Til Sms Lån Utan ideelle måde at betale for deres værdifulde produkt eller service. Tacky arten af denne type for reklame yderligere øge tvivl og bekymring om hvorvidt reverse pant er helt legitime.
Krav Til Sms Lån Utan
* Frygt for finansielle kompleksitet – der er ingen tvivl om, at reverse pant er komplekse finansielle instrumenter. Desuden, i sagens natur de stride imod mange af de gyldne økonomistyring regler at senior boligejere har bestræbt sig på at overholde over deres voksne liv – dvs “nedbringe gæld”, “undgå høje transaktionsgebyrer”, “vokse dit hjem egenkapital”, osv. Hovedsageligt på grund af kompleksiteten kræver HUD alle HECM ansøgere at deltage i rådgivning sessioner for at sikre, at de har fuld forståelse for den omvendte pant proces og de andre alternativer, der kan være tilgængelige. Endnu, mens nødvendigt og velmente, kravet rådgivning, selv kan skræmme-off nogle potentielle ansøgere, der føler, at de bare ikke vil være i stand til at fordøje alle de nye oplysninger, der præsenteres.
* Frygter ikke at efterlade en arv – For mange seniorer, ønsket om at efterlade en arv til børn eller børnebørn er meget stærk – selv til punktet at acceptere et mere beskedent end nødvendigt livsstil Krav Til Sms Lån Utan for at sikre, at en ejendom overlever dem. Seniorer der har dette mål, og hvis største aktiv er deres homestead, klart opfatter at reverse pant løber direkte counter til deres stærke arv motiv.
* Frygt for at gå på kompromis fremtiden fleksibilitet – at være en fornuftig økonomisk beslutning, reverse pant bør svare til en bevidst beslutning af boligejer at blive sat på lang sigt – minimalt 5-7 år og ideelt, for resten af boligejernes liv. Denne forpligtelse er naturligvis især vanskeligt for den ældre boligejer. Død, langvarig sygdom eller uarbejdsdygtighed og lignende problemer vejer tungt på hovedet af mange seniorer og gøre langsigtede boliger forpligtelser særligt stressende.
Vid udstrækning yderligere afhænger vækst i området reverse pant succes af bestræbelser på at uddanne målpopulationen. Nogle iagttagere mener, at den næste generation af pensionister – dvs baby boomers – træder deres otium med en langt større forståelse for finansielle spørgsmål og med mindre aversion mod gældsætning. Dette kan vise sig at være sande, men begrebet reverse pant er så fundamentalt forskellige fra hvad folk bruges til at overvinde frygten for potentielle låntagere vil fortsat være en udfordring.

  • Lånm Penge Hurtigt
  • Åop Kviklån Beregner
  • Nogen Der Ved Hvor Man Kan Tage Sms Lån Trods Rki
  • Lån Penge Hurtigt Vi Hjælper Alle
  • Billigt Forbrugslån
  • Lån Hurtig Nem
  • Små Hurtige Lån 18 År
  • Tag Rentefrit Lån
  • Der Minilån
  • Privat Lån Venner