Kviklaanet

{Udtrykket “dokumentstyring” og “papirløse kontor” er genstand for utallige artikler og bøger. Alle ønsker at nå dette ophøjede mål, men ikke alle forstår, hvad betingelserne virkelig mener. Før du kan indlede rejsen for at opnå samlede dokumenthåndtering, er det vigtigt, at du har et godt grundlæggende kendskab til termer og begreber, der går med det.
Når du begynder at undersøge de forskellige softwareløsninger, der er tilgængelige vil du løbe ind i nogle dokument management forkortelser, akronymer og generelle vendinger, som du ikke måske være bekendt med. Her er en “snyde ark”, der vil hjælpe dig med at forstå det materiale, som du vil møde og de samtaler, du skal have med dokument management løsningsudbydere.

Medarbejder skatter kan være en af de mest vanskelige at forstå områder af drive en forretning og ansætte medarbejdere. Kviklaanet Hvis du ikke forstår alle kompleksiteten involverer medarbejder lønskat, kan det også få dig ind i en bunke problemer.
Den første medarbejder skat faktor du skal forstå er, hvad skat du er ansvarlig for som Kviklaanet arbejdsgiver. Der er tre medarbejder skatter at du bliver ansvarlig for at betale.
KviklaanetFørst er Medicare og Social Security skat. Dette omtales ofte som FICA og giver velfærden fordele midler til ældre borgere. Som arbejdsgiver er du ansvarlig Kviklaanet for at betale halvdelen af FICA skatter og fejlårsager for din medarbejder, mens den resterende halvdel er tilbageholdt fra deres lønseddel.
Du er også ansvarlig for at betale føderale arbejdsløshed skat. Denne skat midler staten arbejdsløshedsunderstøttelse og de administrative omkostninger i forbindelse med disse ydelser. Det er vigtigt for dig at vide, at du skal betale føderale arbejdsløshed skat på den første $7000 tjente af hver person, du ansætter i løbet af kalenderåret.
Ud over føderale arbejdsløshed skat, skal du også betale statsskat arbejdsløshed. Disse afgifter er baseret på placering og størrelse af din virksomhed samt antallet af ansatte du ansætter. Skyldes, at Kviklaanet hver stat har sin egen arbejdsløshed genbrugsprogram, disse priser har tendens til at variere; så det er bedst hvis du tjekke med din egen tilstand arbejdsløshed division for specifikke detaljer.
Ud over de afgifter du skal betale som arbejdsgiver, er du også ansvarlig for at tilbageholde medarbejder skat. Selv om det er medarbejderens bidrag, er det dit ansvar at håndtere medarbejder kildeskat. Du skal være meget opmærksomme på medarbejder skat form, eller W-4, afsluttet af medarbejderen for at vide præcis hvor mange penge du skal fratrække fra medarbejderens løn. Normalt vil mængden penge du skal tilbageholde afhænge af antallet af kildeskat kvoter hævdet af medarbejderen, deres civilstand og enhver undtagelse fra a-skat, at medarbejderen kan hævder.
KviklaanetDet er meget vigtigt, at du har styr på din medarbejder skatteformularer fordi de har ret til at ændre dem ved at indsende en ny W-4. Hvis en medarbejder sender en nye Kviklaanet medarbejder skat form, dermed ændre mængden af deres tilbageholdelse, og du undlader at fratrække den korrekte mængde af penge, du kunne pålægges sanktioner af IRS.
Du skal indbetale begge de skatter, som du er ansvarlig for at betale sammen med medarbejderen skat fejlårsager i et autoriseret depositar for føderale skatter. Du kan gøre dette ved enten mailing eller levere din check eller postanvisning. Disse skatter vil skyldes enten semi-ugentligt eller månedligt. Din medarbejder skat tilbageholdelse due datoer bestemmes af størrelsen af din løn, dikteret af tidsplanen. Normalt, dog; Hvis din løn er mindre end $2.500 hver tredje måned, kan du indsende kvartalsvis. Hvis din medarbejder skatter er større, skal du filen oftere.
Ud over de medarbejder skatter nævnt ovenfor, har der for nylig været meget diskussion i medierne om en foreslået medarbejder sundhed skat. Hvis nedsat denne skat ville indføre en $3000 afgift på arbejdsgivere for hver medarbejder, der ikke er dækket af Kviklaanet sygesikringen. Hensigt af den foreslåede bill er at tvinge arbejdsgiverne til at dække flere medarbejdere af sygeforsikring; men kritikerne af regningen hævder, at den foreslåede medarbejder sundhedspleje skat kun vil føre til større arbejdsløshed.

 • Privat Lån På 2500
 • Lån Penge Når Du Er På Su
 • Lån Uden Dikumentation Hurtigt
 • Lån Hurrtig Svar
 • Hurtiglpn
 • Hurtigt Lån Til Unge
 • Hurtige Lån Uden Sikkerhed
 • Kassekredit Vestjysk Bank
 • Lån Penge Nu
 • Kviklån 1000
 • Kviklånet

  {Udtrykket “dokumentstyring” og “papirløse kontor” er genstand for utallige artikler og bøger. Alle ønsker at nå dette ophøjede mål, men ikke alle forstår, hvad betingelserne virkelig mener. Før du kan indlede rejsen for at opnå samlede dokumenthåndtering, er det vigtigt, at du har et godt grundlæggende kendskab til termer og begreber, der går med det.
  Når du begynder at undersøge de forskellige softwareløsninger, der er tilgængelige vil du løbe ind i nogle dokument management forkortelser, akronymer og generelle vendinger, som du ikke måske være bekendt med. Her er en “snyde ark”, der vil hjælpe dig med at forstå det materiale, som du vil møde og de samtaler, du skal have med dokument management løsningsudbydere.
  Kviklånet
  Elektronisk dokument Kviklånet Capture (EDC)
  Dette er den generiske betegnelse for hele processen med at konvertere papirdokumenter til deres elektroniske ækvivalenter. Det omfatter begreber som scanning, tekstgenkendelse, image konvertering og indeksering nemlig senere genoprettelse. Med andre ord, er det en opfang udtrykket for hele dokumentet management proces.
  Optisk tegngenkendelse Kviklånet (OCR)
  OCR er en proces, der anerkender de trykte ord, der findes på en fysisk dokument. OCR bruges generelt, Kviklånet når behandling af dokumenter, der er trykt i “normale” printer eller skrivemaskine skrifter.
  Intelligent Character Recognition (ICR)
  Denne proces svarer til OCR men er generelt kan også behandle visse håndskrevne dokumenter på særlige blanketter. Det kan også genkende og behandle “aksemærker” og stregkoder.
  Elektronisk dokument Management System (EDMS)
  Nogle gange refereret til som dokument Management (DM) eller dokument Management System (DMS), dækker betegnelsen ikke blot den elektroniske konvertering af papirdokumenter, men forvaltningen af elektronisk oprettede dokumenter herunder tekstbehandling og e-mail. EDMS systemer bruges til at finde og vise dokumenter samt for at opretholde forskellige versioner af kildedokumentet.
  Elektronisk post managementsystem (ERMS)
  Også kendt som refererer Record Management (RM) eller Record management System (RMS), dette udtryk til systemer, der anvendes til at forsikre, at vigtige Kviklånet poster såsom lønningslisten, menneskelige ressourcer, patientjournaler, kontrakter, osv., er lagret og tilgængeligt under deres nyttige levetid.
  Webindholdsstyring (WCM)
  Kviklånet
  Også kaldet en indhold Management systemer (CMS), refererer dette udtryk til software, der bruges til at gemme og udgive indhold på et websted. Et CMS adskiller webindhold fra den underliggende HTML-design, således at enhver autoriseret person kan offentliggøre eller fjerne indhold fra et websted uden at vide HTML.
  Workflow Management (WFM)
  WFM systemer anvendes til forvaltning dokument forberedelse i et struktureret miljø hvor visse forberedelse, anmeldelse eller godkendelse skridt der skal gøres i en defineret rækkefølgen. WFM systemer direkte dokumenter til de rigtige mennesker, i den rigtige rækkefølge, indtil hele processen er afsluttet.
  Knowledge Management (KM)
  Disse systemer anvendes til at gøre den samlede arv “viden” om en organisation tilgængelige for alle. KM-systemer eliminere behovet for medarbejdere at “genopfinde hjulet” når der beskæftiger sig med spørgsmål, processer eller andre spørgsmål, der allerede er blevet behandlet af en person i organisationen. Et ofte stillet spørgsmål (FAQ) system er et godt eksempel på en værdifuld KM system.
  Nu hvor du har en forståelse af de grundlæggende vilkår, som du vil støde på, er din næste skridt at bestemme, hvilken type dokument management system, der bedst Kviklånet opfylder dine krav. Efter, kan du begynde processen med at identificere de tilgængelige løsninger og vælge den, der opfylder behovene i din organisation.

 • Hurtigt Quicklån
 • Lån Hurtig Udbetaling Weekend
 • Quicklån Med Nul Gebyr
 • Lån Penge 18 År Hurtigt
 • Tag Et Lån 30 Dage Rentefrit
 • Lån Hurtigt Nyhed
 • Quicklån Vivus
 • Lån Og Få Svar Med Det Samme Penge Samme Dag
 • Hurtig Lan Penge
 • Lån Penge Uden Skat